خوراک بروکلی، گل کلم و کاری با برنج

Broccoli Cauliflower Curry Rice

برنج: 1 فنجان (200 گرم)
بروکلی منجمد: 300 گرم
گل کلم منجمد: 300 گرم
هویج منجمد (دلبخواهی): 100 گرم
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
شیر: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
شیره چغندر قند: 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه: 3 قاشق غذاخوری
آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
برای طعم بیشتر میتوانید از 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و 1 قاشق چایخوری زیره سبز همراه کاری استفاده کنید و نیز میتوانید کنجد اضافه کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1.برنج را به خوبی شسته و آب کشی کنید. برنج شسته شده را به قابله منتقل کنید و دو برابر مقدار برنج آب اضافه کنید سپس برای طعم برنج مقدرای نمک به آن بزنید. آب را به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید. با درب بپوشانید و بجوشانید تا کاملاً آب آن را بگیرد. مدت زمان لازم برای پخت کامل برنج سفید، 20 دقیقه و برنج قهوه ای، 35 دقیقه است.
2. سبزیجات را به یک قابله بزرگ منتقل کرده و به آن آب اضافه کنید سپس اجازه دهید تا به جوش برسد. درب آن را بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.
3. پودر کاری، شیره چغندر قند، سس گوجه، شیر و آرد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید و حاصل را به سبزیجات اضافه کنید. سپس مقداری ادویه و فلفل و کنجد به دلخواه اضافه کنید سپس به مدت 5 دقیقه بپزید.
4. یک فنجان را با 1/2 از برنج پخته شده پر کرده و داخل یک کاسه برگردانید و اینکار را برای کاسه ی دیگر نیز تکرار کنید.
5. ترکیب کاری و سبزیجات را اضافه کنید و برای تزیین آن میتوانید از پیاز و کنجد استفاده نمایید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات