بیسکویت گل کلم

Cauliflower Shortbread

گل کلم منجمد: 300 گرم
آرد: 2 فنجان (200 گرم)
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. شعله پایین فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) قرار دهید. تمام مواد ذکر شده را به غذاساز منتقل کنید.
2. مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآید.
3. خمیر را به یک کاغذ روغنی منتقل کنید و رول کنید و با یک چاقو تیز آن را خرد کنید. تیکه بیسکویت های حاصل را به همراه یک کاغذ روغنی دیگر روی سینی فر بچینید.
4. در فر به مدت 25 دقیقه بپزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات