اسپاگتی با لقمه قارچ و عدس

Spaghetti Mushroom Lentil Bites

اسپاگتی: 260 گرم
قارچ: 300 گرم
عدس پخته شده: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
پودر پروتئین نخود فرنگی: 2 اسکوپ (60 گرم)
برای طعم بهتر این غذا میتوانید به آن 2 قاشق غذاخوری مخمر خوراکی، سس سالسا یا کچاپ، کنجد و پونه تازه اضافه کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده بجز اسپاگتی و سالسا را به غذاساز منتقل کنید.
2. تا زمانی که یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
3. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل لقمه های توپی درآورده سپس به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده و سپس به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
5. یک قابلمه ی بزرگ را با آب پر کرده و به جوش برسانید. سپس اسپاگتی ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. اسپاگتی را تا زمان مورد نیاز برای پخت که بر روی بسته ی آن درج شده، بپزید. به طور کلی، تا زمانی که اسپاگتی ها نرم شوند نیاز است که جوشانده شوند. پس از پخت کامل اسپاگتی را آب کشیده و به یک بشقاب منتقل کنید.
6. لقمه های قارچ و عدس را به اسپاگتی اضافه کنید. سپس مقداری کنجد و پونه ی تازه بر روی آن بریزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات