1. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کرده و به جوش برسانید. پاستا را به آن اضافه کرده و درجه حرارت را تا متوسط کم کنید. با مقداری نمک و روغن مزه دار کرده و به اندازه مدت زمانی که بر روی جعبه پاستا مشخص شده بجوشانید. در غیر این صورت، تا زمانی آن را بجوشانید که نرم شده و از حالت شکنندگی خارج شود.
2. پاستا را آبکشی کرده و به یک بشقاب منتقل کنید.
3. فر را بر روی دما 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بروکلی، کدو سبز خرد شده و لوبیا سبز ها را همراه با یک کاغذ روغنی به سینی فر منتقل کنید. سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
4. پس از خارج کردن از فر مواد درون سینی را به پاستا اضافه کنید.
5. ارده و آب و سرکه را با هم مخلوط کنید. بر روی پاستا ریخته و میل کنید.