کوکی بادام

Almond Cookies

سس سیب: 30 میلی لیتر
آرد: 2 فنجان (200 گرم)
پودر بادام درختی: نصف فنجان (100 گرم)
شکر نارگیل: 60 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
2. تا زمانی که مواد یکدست و خمیری شوند ترکیب کنید.
3. شعله پایین فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به 16 قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به شکل توپ در آورده سپس نصف گردو را درون آن ها قرار دهید. بیسکوئیت های حاصله را به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در فر بپزند سپس از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات