آرد: 150 گرم
سس سیب: 150 میلی لیتر
برای طعم بهتر میتوانید از نصف قاشق چایخوری دارچین و اندکی نمک استفاده کنید.
مناسب برای دو نفر
طرز تهیه
1. شعله پایین فر را بر روی دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. آرد و سس سیب را با هم ترکیب کنید و در صورتی که استفاده می کنید، دارچین و نمک نیز بیافزایید.
2. تا زمانی مواد که یکدست شوند مخلوط کنید.
3. خمیر حاصله را به شکل لقمه های کوچک درآورده و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.