1. ریحان، نعناع، گردو، سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید.
2. مخلوط کنید تا یکدست شده و سس پستو درست شود.
3. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و آن را به جوش بیاورید. پاستا را با مقدار زمان پخت که در دستورالعمل بسته بندی آن ذکر شده است اضافه کنید. در غیر این صورت، آن را بجوشانید تا نرم شود و دیگر ترد نباشد.
4. پاستا را آبکش کنید و سس پستو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5. به یک بشقاب اضافه کنید و روی آن را با گوجه فرنگی تزئین نمایید.
6. مقداری شاهدانه روی آن بریزید و میل نمایید.