کلم برگ منجمد: 200 گرم
سرکه بالزامیک: 3 قاشق غذاخوری
شیره چغندر یا نیشکر: نصف قاشق غذاخوری
میتوانید برای تزئین از تکه های بادام استفاده کنید.
مناسب برای دو نفر
طرز تهیه
1. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. کلم برگ را به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
2. به مدت 15 دقیقه آن را در فر قرار دهید.
3. پس از خارج کردن از فر، بر روی یک بشقاب بچینید.
4. سرکه بالزامیک را با شیره مخلوط کرده و بر روی کلم برگ بریزید. سپس با تکه های بادام تزئین نمایید.