تمپه باربیکیویی

Bbq Tempeh

تمپه (نوعی غذای اندونزیایی که فرآورده ای تخمیری از سویا است): 300 گرم
سس گوجه: نصف فنجان (100 میلی لیتر)
شیره چغندر قند: 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا دودی: 1 قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر می توانید از یک قاشق غذا خوری سس سویا و یک قاشق چای خوری دود مایع استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمپه را به صورت نازک برش داده و درون یک پلاستیک زیپ دار بریزید. سپس بقیه مواد را بیفزایید و زیپ پلاستیک را ببندید و آن را تکان دهید. در نهایت آن را به مدت 30 دقیقه تا یک شب در یخچال قرار دهید.
2. فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سانتی گراد) قرار دهید. تمپه های مزه دار شده را به صورت یک لایه همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
3. سینی را به مدت 20 دقیقه در قسمت میانی فر قرار دهید.
4. پس از پخت، آنها را به یک بشقاب منتقل کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات