بیسکویت نخود

Chickpea Cookies

نخود پخته شده: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
آرد: 2 فنجان (200 گرم)
شیره افرا: 60 میلی لیتر
برای طعم بهتر میتوانید 1/4 آرد را با آرد بادام جایگزین کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. آب نخود های پخته شده را گرفته و همراه مقدار آب گفته شده به مخلوط کن بریزید.
2. تا زمانی که به خوبی نرم شوند مخلوط کنید.
3. نخود های له شده را با بقیه ی مواد گفته شده ترکیب کنید.
4. تا زمانی که به حالت خمیری درآید مخلوط کنید.
5. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سلسیوس) قرار دهید. خمیر را به شکل بیسکویت درآورده سپس خمیر ها را همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید و با یک چاقو روی آن ها شیار ایجاد کنید.
6. به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید سپس به بیسکویت ها اجازه دهید تا خنک شوند بعد میتوانید آن هارا سرو کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات