خوراک نخود و سیب زمینی

Chickpea Potato Stew

نخود: 2 فنجان (480 گرم)
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
سس گوجه: نصف فنجان (100 میلی لیتر)
آب: 3 فنجان (600 میلی لیتر)
شیره چغندر قند: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
برای طعم بهتر و مزه دار شدن غذا میتوانید از 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری زیره سبز، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و 1 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. از جعفری تازه برای تزئین استفاده نمایید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. نخود را طی شب در آب قرار دهید و در نهایت آن را آبکشی کنید یا به جای آن از 2 قوطی کنسرو نخود پخته استفاده کنید. سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و به اندازه لقمه های کوچک خرد کنید. تمام مواد ذکر شده را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید.
2. قابلمه را بر روی حرارت بالا به جوش آورده سپس آن را کم کنید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه کاملا بپزد.
سپس به بشقاب منتقل کرده و جعفری تازه را بر روی آن بریزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات