بیسکویت زنجبیلی

Gingerbread Cookies

آرد: نصف فنجان (240 گرم)
شیر: یک فنجان (200 میلی لیتر)
شیره چغندر قند: 30 میلی لیتر
شیره افرا: 60 میلی لیتر
دانه کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
میتوانید برای طعم بیشتر 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی و نصف قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را به یک کاسه بزرگ جهت مخلوط کردن منتقل کنید.
2. کامل مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآید.
3.شعله ی پایین فر را روی دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سلسیوس) تنظیم کنید. خمیر را بر روی یک کاغذ روغنی پخش کنید و روی آن یک کاغذ دیگر قرار دهید. خمیر را به طور کامل پخش و مسطح کنید سپس کاغذ رویی را جدا کنید. با استفاده از یک چاقو دور خمیر را برش داده و مرتب کنید و خود خمیر را به شکل بیسکویت های مربعی یا مثلثی برش دهید. در صورت وجود میتوانید از یک برش دهنده ی بیسکویت برای اینکار استفاده کنید.
4. سپس روی سینی فر قرار داده و درون فر به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات