بادمجان پر شده با عدس

Lentils Stuffed Eggplant

بادمجان: 2 عدد
عدس پخته: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
برای تزیین و مزه دار کردن می توانید از 1 قاشق غذاخوری ارده، 1 قاشق چایخوری سرکه و مقداری شاهدانه استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را از وسط نصف کنید و با چاقو مانند تصویر بر روی آن خط هایی ایجاد کنید. سپس بادمجان ها را همراه با یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
2. به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
3. عدس ها را آبکشی کرده و با ادویه های مختلف مزه دار کنید. بر روی بادمجان ها عدس ریخته و به مدت 5 دقیقه به فر برگردانید.
4. پس از پخت، به یک بشقاب منتقل کنید. ارده و سرکه را با هم مخلوط کرده و به نسبت 1 به 3 با آب ترکیب کنید و همراه با مقداری شاهدانه بر روی غذا بریزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات