1. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قارچ ها را تمیز کرده و به صورت نواری خرد کنید. قارچ ها را با نصف سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
2. قارچ ها را در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند، گریل کنید.
3. در این بین نان تورتیلا را برشته کنید. لوبیاهای آبکش شده، بقیه سس گوجه فرنگی و ادویه جات را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود. همچنین میتوانید لوبیاها را با چنگال له کنید.
4. مخلوط لوبیا را روی نان تورتیلاهای تست و برشته شده پخش کنید.
5. قارچ گریل شده را اضافه کنید.
6. روی آن را با گوجه فرنگی تند شده بپوشانید و کنجد بپاشید.