جو دوسر با انجیر و عسل

Oatmeal Figs Honey

جو دو سر پرک: 2 فنجان (200 گرم)
آب: 4 فنجان (400 میلی لیتر)
ماست ساده یونانی: 300 گرم
انجیر: 4 عدد
عسل: 2 قاشق غذا خوری
دارچین: به مقدار کافی

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. دو برابر حجم جو دوسر آب بریزید تا روی جو ها کامل پوشانده شود.
2. داخل کاسه بریزید و به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
3. جو دوسر پخته شده را به بشقاب منتقل کنید.
4. ماست را اضافه کنید.
5. بر روی جو های پخته شده انجیر خورد شده و عسل اضافه کنید و به مقدار دلخواه دارچین بریزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات