لقمه ی پروتئینی گل کلم

Protein Cauliflower Bites

گل کلم منجمد: 300 گرم
پودر پروتئین نخود فرنگی: 2 اسکوپ (60 گرم)
آب: 1 فنجان ( 200 میلی لیتر)
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
نمک: 1 قاشق چایخوری
برای طعم دار کردن این غذا از 1 قاشق غذاخوری پوست سیاه دانه، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری شوید خشک، 1 قاشق چایخوری زیره سبز و یک سس به انتخاب خودتان استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را به یک غذاساز منتقل نمایید.
2. تا زمانی که مواد یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
3. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) قرار دهید. خمیر را به حالت لقمه های کوچک مانند تصویر در آورده و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر بگذارید.
4. به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید سپس به مدت حداقل 10 دقیقه به آن فرصت دهید تا خنک شود. در نهایت به همراه سس دلخواه خود سرو نمایید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات