برگر پروتئین و لوبیا قرمز

Protein Kidney Bean Burgers

لوبیا قرمز پخته: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
پودر پروتئین نخود سبز: 2 اسکوپ (60 گرم)
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
نمک: 1 قاشق چایخوری
برای درست کردن برگر از مقداری کاهو، نان برگر و کچاپ استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را به یک کاسه جهت مخلوط کردن منتقل کنید.
2. به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
3. فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. مواد را به چهار قسمت تقسیم کرده و مانند تصویر به شکل برگر درآورید و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. برگر ها را برگردانید و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
5. نان های برگر را از وسط نصف کرده و در فر قرار دهید تا تست شوند. نان ها را به بشقاب منتقل کرده و روی آن کاهو، گوجه تازه و خود برگر را بگذارید و همراه با سس کچاپ سرو کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات