لقمه های پروتئین و قارچ

Protein Mushrooms Bites

قارچ: 300 گرم
پودر پروتئین نخود سبز: 2 اسکوپ (60 گرم)
تخمه آفتاب گردان: 60 گرم
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
سرکه: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
برای طعم دار کردن این لقمه ها میتوانید از 1 قاشق چای خوری پودر سیر، 1 قاشق چای خوری زیره سبز و 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز هندی استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را درون یک غذاساز بریزید.
2. به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و خمیری شود.
3. فر را روی دما 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل توپ های سایز لقمه درآورده و همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات