لقمه های پروتئین و قارچ

Protein Mushrooms Bites

قارچ: 300 گرم
پودر پروتئین نخود سبز: 2 اسکوپ (60 گرم)
تخمه آفتاب گردان: 60 گرم
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
سرکه: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
برای طعم دار کردن این لقمه ها میتوانید از 1 قاشق چای خوری پودر سیر، 1 قاشق چای خوری زیره سبز و 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز هندی استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

لقمه های پروتئین و قارچ

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را درون یک غذاساز بریزید.
2. به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و خمیری شود.
3. فر را روی دما 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل توپ های سایز لقمه درآورده و همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید.
لقمه های پروتئین و قارچ
لقمه های پروتئین و قارچ
لقمه های پروتئین و قارچ
لقمه های پروتئین و قارچ

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات