1. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و به همراه کدو تنبل تمیز و خرد شده بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و به سینی فر منتقل کنید. میتوانید مواد را با ادویه های دلخواه مزه دار کنید.
2. به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که درون بادمجان و کدو پخته شود.
3. در این بین، کینوا را به خوبی بشورید و آبکشی کنید. سپس آن را به یک قابلمه منتقل کنید و دو برابر مقدار کینوا آب بریزد و اجازه بدهید به جوش برسد سپس حرارت را کم کنید. درب قابلمه را نیز بگذارید. کینوا را باید تا زمانی بپزید که نرم شده و آب آن کامل بخار شود (15 دقیقه)
4. یک فنجان را با نصف از کینواها پر کنید و بر روی یک بشقاب برگردانید. این کار را با بشقاب دیگر و بقیه کینواها انجام دهید.
5. بادمجان و کدو پخته شده را به کینوا اضافه کنید.
6. ارده را به نسبت 1 به 3 با آب رقیق کنید و با سرکه ترکیب کنید سپس سس حاصله را روی بقیه ی مواد بریزید و میتوانید درنهایت رو کل بشقاب تخم کدو بریزید.