1. عدس هارا به خوبی شسته و آبکشی کنید.
2. عدس هارا به قابلمه منتقل کنید. دو برابر مقدار عدس ها آب برزید. آب را به جوش آورده و سپس شعله را کاهش دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا زمانی که کاملا پخته و آبش کشیده شود بپزد. (35 دقیقه) در نظر داشته باشید که برای این نوع غذا لازم است عدس ها بیشتر از حد معمول پخته شود.
3. شعله پایین فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) قرار دهید. کدو حلوایی را از وسط به صورت عمودی نصف کرده و داخل آن را خالی کنید. سپس به همراه کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا کدو حلوایی به خوبی پخته و نرم شود.
5. هر کدام را با عدس های پخته پر کنید.
6. ارده را به نسب 1 به 3 با آب مخلوط کنید و سرکه را هم اضافه کنید. سپس سس حاصله را به همراه پیازچه ی خورد شده روی غذا بریزید.