کدو حلوایی شکم پر با عدس

Lentils Stuffed Butternut Squash

عدس: 1 فنجان (200 گرم)
کدو حلوایی: 1 عدد
ارده: 2 قاشق غذاخوری (دلبخواه)
سرکه: 1 قاشق چایخوری (دلبخواه)
برای بهتر شدن طعم غذا میتوانید از پیازچه استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. عدس هارا به خوبی شسته و آبکشی کنید.
2. عدس هارا به قابلمه منتقل کنید. دو برابر مقدار عدس ها آب برزید. آب را به جوش آورده و سپس شعله را کاهش دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا زمانی که کاملا پخته و آبش کشیده شود بپزد. (35 دقیقه) در نظر داشته باشید که برای این نوع غذا لازم است عدس ها بیشتر از حد معمول پخته شود.
3. شعله پایین فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) قرار دهید. کدو حلوایی را از وسط به صورت عمودی نصف کرده و داخل آن را خالی کنید. سپس به همراه کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا کدو حلوایی به خوبی پخته و نرم شود.
5. هر کدام را با عدس های پخته پر کنید.
6. ارده را به نسب 1 به 3 با آب مخلوط کنید و سرکه را هم اضافه کنید. سپس سس حاصله را به همراه پیازچه ی خورد شده روی غذا بریزید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات