1. کینوا را شسته و به خوبی آبکشی کنید سپس به یک قابله منتقل کرده و دو برابر حجم کینوا، آب ریخته و آن را به جوش آورده سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را گذاشته و تا زمانی که کینوا کاملا پخته شود و آب آن بخار شود، حرارت دهید. (15 دقیقه)
2. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. عدس پخته را با آب، پودر پروتئین نخود فرنگی، تخم کتان آسیاب شده و خمیر میسو را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با ادویه های مورد علاقه ی خود مزه دار کنید و تا زمانی که خمیری شود مخلوط کنید.
3. خمیر را به اندازه ی لقمه های توپی که در شکل نمایش داده شده، درآورید و به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.
4. بروکلی را به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار داده و پس از مزه دار کردن با ادویه، آن را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه بپزید تا کاملا مغز پخت شود.
5. یک فنجان را با نصف کینواها پر کرده و بر روی یک بشقاب برگردانید، این کار را با بشقاب دیگر نیز انجام دهید. سپس لقمه های عدس و بروکلی های پخته را به کنار کینوا اضافه کنید و به همراه سس مورد علاقه خود سرو نمایید.