ناگت نخود

Chickpea Nuggets

نخود پخته شده: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
آرد: 1/4 فنجان ( 200 گرم )
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
آرد سوخاری یا آرد بادوم: 100 گرم
سس سالسا: برای طعم بیشتر

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. آب نخود هارا گرفته و به همراه مقداری آب به مخلوط کن منتقل کنید.
2. تا زمانی که کاملا یک دست شود مخلوط کنید.
3. نخود های مخلوط شده را با بقیه ی مواد گفته شده بجز آرد بادام یا آرد سوخاری ترکیب کنید و کنجد را برای مزه ی بیشتر اضافه کنید.
4. تا زمانی که به حالت خمیری درآید مخلوط کنید.
5. دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سلسیوس) قرار دهید. خمیری را که درست کردید به شکل ناگت درآورید و با آرد بادام یا آرد سوخاری بپوشانید. حاصل را بر روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
6. به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید سپس ناگت هارا بچرخانید و دوباره به مدت 15 دقیقه به فر برگردانید. پس از پخت ناگت ها اجازه بدهید که خنک شوند. میتوانید ناگت هارا با سس سالسا سرو کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات