1. آب نخود هارا گرفته و به همراه مقداری آب به مخلوط کن منتقل کنید.
2. تا زمانی که کاملا یک دست شود مخلوط کنید.
3. نخود های مخلوط شده را با بقیه ی مواد گفته شده بجز آرد بادام یا آرد سوخاری ترکیب کنید و کنجد را برای مزه ی بیشتر اضافه کنید.
4. تا زمانی که به حالت خمیری درآید مخلوط کنید.
5. دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سلسیوس) قرار دهید. خمیری را که درست کردید به شکل ناگت درآورید و با آرد بادام یا آرد سوخاری بپوشانید. حاصل را بر روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
6. به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید سپس ناگت هارا بچرخانید و دوباره به مدت 15 دقیقه به فر برگردانید. پس از پخت ناگت ها اجازه بدهید که خنک شوند. میتوانید ناگت هارا با سس سالسا سرو کنید.