سالاد کلم، آووکادو و تمپه

Kale Avocado Tempeh Salad

تمپه: 300 گرم
کلم برگ تازه: 2 فنجان (100 گرم)
آووکادو: 1 عدد
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذا خوری
برا تزیین غذا از کنجد استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. تمپه ها را به صورت نواری و نازک برش داده و به صورت یک لایه همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. آن هارا به مدت 20 دقیقه تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی و کمی ترد درآید، در فر قرار دهید. همچنین میتوانید این تمپه ها را قبل از پخت با مخلوط سس گوجه، شیره چغندر قند و پاپریکا دودی مزه دار کنید.
2. کلم برگ ها را شسته و خشک کنید. به یک بشقاب منتقل کنید. سپس آووکادو را پوست بکنید و هسته ی آن را جدا و خرد کرده و به بشقاب منتقل نمایید.
3. تمپه ها را پس از خروج از فر خرد کرده و به بشقاب خود منتقل کنید.
4. در نهایت بر روی سالاد خود سرکه بالزامیک و کنجد ریخته و میل نمایید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات