خوراک قارچ و عدس

Mushroom Lentil Stew

عدس: 2 فنجان (400 گرم)
قارچ: 300 گرم
لوبیا سبز منجمد: 300 گرم
پیاز: 1 عدد
سس گوجه: نصف فنجان (100 میلی لیتر)
آب: 4 فنجان (800 میلی لیتر)
شیره چغندر قند: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
برای مزه دار کردن این خوراک از 2 شاخه آویشن تازه، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری زیره سبز، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و 1 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. عدس را به خوبی شسته و آبکشی کنید. پیاز را پوست کنده و خرد کنید. پیاز و قارچ ها را به خوبی خرد کنید. تمام مواد ذکر شده را به یک قابلمه ی بزرگ منتقل کنید.
2. مواد درون قابلمه را بر روی حرارت بالا به جوش آورده سپس شعله را کم کرده و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه لوبیا ها به خوبی پخته شوند. آویشن را جدا کرده و سپس سرو نمایید.
میتوانید برای کاهش زمان پخت مواد را به مدت 20 دقیقه در زودپز قرار دهید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات