برگر پروتئین و لوبیا سیاه

Protein Black Bean Burgers

لوبیا سیاه (قرمز) پخته: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
پودر پروتئین نخود سبز: 2 اسکوپ (60 گرم)
تخم کتان آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
آب: 1 فنجان (200 میلی لیتر)
نمک: 1 قاشق چای خوری
برای درست کردن این برگر و مزه دار کردن آن از کاهو، گوجه، نان برگر، آوکادو و کنجد استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را به یک کاسه جهت مخلوط کردن منتقل کنید.
2. به خوبی آن را مخلوط کرده و از یک چنگال یا گوشت کوب برقی برای له کردن لوبیا ها استفاده نمایید.
3. فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. مواد حاصله را به 4 قسمت تقسیم کرده و آن ها را به شکل برگر درآورید. سپس آن ها را همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. برگر ها را برگردانید و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید. سپس اجازه دهید تا سرد شوند.
5. نان برگر را از وسط نصف کرده و مدتی در فر قرار دهید تا تست شوند. آن ها را به بشقاب منتقل کرده و بر روی نون مقداری کاهو، گوجه خرد شده، برگر ها و تیکه های آوکادو قرار دهید. در نهایت بر روی برگر های خود کنجد بپاشید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات