سالاد کدو سبز به همراه کینوا، بادمجان و لوبیا سبز

Quinoa Zucchini Green Beans Eggplant

دانه ی کینوآ: 1 فنجان (200گرم)
کدو سبز: 2 عدد
بادمجان: 2 عدد
لوبیا سبز منجمد: 150 گرم
ارده کنجد: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
آب: 1/4 فنجان (50 میلی لیتر)
دانه کنجد به مقدار لازم

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. دانه کینوآ را به خوبی بشویید تا زمانی که آب آن شفاف شود. دو برابر حجم کینوآ آب بریزید و یکبار هم بزنید. آب را بجوش برسانید سپس حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید. کینوا را به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود و کاملاً آب آن گرفته شود.
2. فر را با دمای 400 درجه فانهایت یا (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید، بادمجان ها را پوست بگیرید. بادمجان و کدو سبز را به اندازه لقمه خرد کنید. کدو، بادمجان و لوبیا سبز را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، به صورت یک لایه بچینید. بادمجان را به مدت 15 دقیقه تا زمانی که بادمجان ها پخته شود در فر بگذارید.
3. بادمجان پخته شده، آب، ارده کنجد، سرکه، پودر سیر و نمک را به غذاساز اضافه کنید. مخلوط کنید تا زمانی که یکدست شده و به حالت سس درآید.
4. کینوای پخته شده را به یک کاسه اضافه کنید.
5. کدو سبز پخته شده و لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
6. روی آن سسی را که آماده کردید ریخته و کنجد بپاشید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات