سالاد بادمجان تنوری

Roasted Eggplant Salad

بادمجان: 3 عدد
آب: 1/4 فنجان (50 میلی لیتر)
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 1 قاشق غذاخوری
شربت آگاو یا گیاه خنجری: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پیازچه
کنجد

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. بادمجان ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. بادمجان هارا بر روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید به خوبی پخته شوند. سپس از فر درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود.
2. بادمجان های پخته شده را با دست خرد و ریش ریش کنید و به کاسه برای همزدن منتقل کنید. سس را با ترکیب آب، سس سویا، سرکه، شربت آگاو و حبه های سیر له شده درست کنید. به بادمجان ها اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
2. به کاسه منتقل کنید سپس با کنجد و پیازچه های خورد شده تزیین و مزه دار نمایید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات