1. فر را بر روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کاغذ روغنی به سینی فر منتقل نمایید. به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجان ها به صورت کامل مغز پخت شوند.
2. بادمجان پخته شده را به همراه تخم کتان آسیاب شده، پودر پروتئین نخود فرنگی و خمیر میسو در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شود و به حالت خمیری درآید.
3. خمیر را به 16 قسمت تقسیم کرده و به شکل لقمه های توپی که در عکس نمایش داده شده است درآورید و آن ها را به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. به مدت 10 دقیقه در فر قرار داده تا روی آن ها طلایی رنگ شود.
4. آن ها را از فر خارج کرده و به یک بشقاب منتقل کنید سپس مقداری سس سالسا و کنجد به آن بیفزایید.