1. فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. تمپه ها را به صورت نواری و نازک برش داده و به صورت یک لایه همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. آن هارا به مدت 20 دقیقه تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی و کمی ترد درآید، در فر قرار دهید. همچنین میتوانید این تمپه ها را قبل از پخت با مخلوط سس گوجه، شیره چغندر قند و پاپریکا دودی مزه دار کنید.
2. کلم برگ ها را شسته و خشک کنید. به یک بشقاب منتقل کنید. سپس آووکادو را پوست بکنید و هسته ی آن را جدا و خرد کرده و به بشقاب منتقل نمایید.
3. تمپه ها را پس از خروج از فر خرد کرده و به بشقاب خود منتقل کنید.
4. در نهایت بر روی سالاد خود سرکه بالزامیک و کنجد ریخته و میل نمایید.