لقمه پروتئینی قارچ و عدس

Protein Mushroom Lentil Bites

قارچ: 300 گرم
عدس پخته شده: 1 قوطی کنسرو (240 گرم)
پودر پروتئین نخود فرنگی: 2 اسکوپ (60 گرم)
نمک (دلبخواه): 1 قاشق چایخوری
برای بهتر شدن غذا میتوانید از 2 قاشق غذا خوری مخمر خوراکی و سالسا آماده استفاده کنید.

مناسب برای دو نفر

طرز تهیه

1. تمام مواد ذکر شده را به غذاساز منتقل کنید.
2. تا زمانی که یکدست و خمیری شود، مخلوط کنید.
3. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل لقمه های توپی درآورده و آن را همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
4. به مدت 30 دقیقه در فر بپزید سپس به آن ها 10 دقیقه زمان دهید تا سرد شوند. اکنون میتوانید آن هارا با سس سالسا سرو کنید.

نظرت رو برامون بنویس

کاربر
به من اطلاع بده
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات